captura 165

I el món torna a brillar!

El Grup posa a disposició de totes les seves agències una peça audiovisual per compartir amb els clients i motivar-los a tornar a viatjar.


AVASA Travel Group posa a disposició de totes les seves agències una nova peça audiovisual amb l'objectiu d'incentivar els clients finals a reprendre els viatges. Es tracta d'un breu vídeo amb imatges de diferents indrets de l'món que recorden la importància de el fet de viatjar i la comoditat i seguretat de fer-ho a través d'una agència.


En aquest sentit, des del grup de gestió i continuant amb la seva aposta per la transformació i el màrqueting digital s'ofereix a les agències diferents formats del vídeo i la possibilitat de personalitzar afegint la imatge corporativa de cadascuna d'elles, per a poder adaptar-lo a les necessitats de distribució (xarxes socials, pantalles, correu electrònic, etc.).


Des d'AVASA s'ha decidit llançar ara aquesta peça coincidint amb el final de les restriccions més dures de mobilitat en un moment en què el sector turístic comença de nou a reactivar-se, tal com es va posar de manifest en la fira FITUR celebrada a Madrid el passat mes de maig.

Carlos López Bahillo, director general d'AVASA Travel Group afirma que aquesta iniciativa respon al nostre objectiu de posar a disposició dels nostres associats aquelles solucions i aplicacions que els permetin diferenciar-se, ser més competitius i oferir un millor servei als seus clients ".
¡Compartelo en tus redes!